У Львові рекордно сформували групи водіїв трамваїв і тролейбусів

11:53 16 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Востаннє таку активність ми фіксували у 2020 році.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Вперше за останні чотири роки у «Школу водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» вдалося одночасно набрати кворум для двох груп за спеціальностями «водій трамвая» та «водій тролейбуса». За рекордні два тижні навчальні групи практично сформовані. Сьогодні є ще одне місце у групі «трамвайників», та три – у групі «тролейбусників». Відтак, охочих запрошують зголошуватися. Майбутнім водіям гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату.

«Останній раз таку активність ми фіксували у 2020 році, коли через карантинні обмеження багато людей залишилось без заробітку. Тішить, що зараз приходять люди, які свідомо обирають професію водія електротранспорту, та мають потенціал розвиватися разом із нами» - зазначають у Львівелектротрансі. 

Саме навчання розпочнеться у другій половині листопада. Курси – безоплатні. Тривають 3 місяці: два – теорія, один – практика.

Після завершення навчання випускникам гарантують офіційне працевлаштування з заробітною платою від 25 до 35 тис. грн. А також:

• Оплачувані відпустки (31 календарний день) та оплачувані лікарняні;  

• Санаторно-курортне лікування та путівки в літні табори для своїх дітей. 

• Можливість виходу на пільгову пенсію.  

У комунальному підприємстві наголошують, що посвідчення водія трамвая або тролейбуса дійсне на всій території України. Відтак, власники таких посвідчень зможуть працювати за фахом і в інших українських містах. 

Більше інформації про можливість опанувати професію водія трамвая та тролейбуса - за телефоном 067 429-21-96. Або на офіційному сайті ЛКП «Львівелектротранс» у рубриці «Школа водіїв».  Школа проводить набір та навчання на постійній основі, тож охочих запрошують зголошуватися. 

Сьогодні у комунальному підприємстві є 40 вакансій водіїв трамваїв та 30 – водіїв тролейбусів. 

Додамо, що близько 100 вакансій водій автобусів є в міському АТП-1.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів