У Львові припинили фінансувати громадські проєкти

14:05 9 липня 2022 р.

Фото до новини

Цього року у Львівській міській територіальній громаді було заплановано реалізувати 101 проєкт-переможець Громадського бюджету.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

«Всі роботи по громадських проєктах призупинені. Цього року Громадський бюджет не буде визначати переможців. Закінчиться війна – і ми продовжимо всі ті роботи, які запланували. Такі реалії нашого часу», - сказав міський голова Андрій Садовий під час прямого ефіру на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, цього року у Львівській громаді було заплановано реалізувати 101 проєкт-переможець Громадського бюджету на загальну суму 77 млн 758 тис. грн. Минулоріч участь у голосуванні взяла рекордна кількість людей - понад 145 тис., що на 40% більше, ніж у 2020 році.

У межах Громадського бюджету 2020-2021 реалізовано 64 проєкти.  Зокрема, на базі КНП «Перше медичне територіальне об’єднання Львова» створили систему нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта.

Серед інших втілених ідей мешканців – Мистецький простір «Пулюй» / Puluj Art Hall в однойменному міському ліцеї; майстерня для юних художників у Палаці культури ім. Г. Хоткевича. У ліцеї «Львівському» з’явилась комп'ютерна лабораторія Dream Lab.  На вул. Миколайчука – кінотеатр просто неба, а у с. Підбірці – вуличні тренажери та ін.

Загалом впродовж 2016-2020 років на Громадський бюджет Львова подали 1171 проєкт, з них – 294 стали переможцями. Загальна сума їх реалізації – 188 млн грн.

Проєкт зі створення парку біля озера Стосика переміг у голосуванні і отримає кошти з громадського бюджету

За кошти громадського бюджету для ліцею ім. І.Пулюя закупили обладнання на 600 тис грн

У Львові реалізували 38 проєктів Громадського бюджету

У мерії Львова є 75 млн грн на 8 великих та 100 малих громадських проєктів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів