У Львові пропонують обмежити роботу 10 закладів. Через порушення карантину

14:47 26 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У мерії відбулось засідання міського штабу з протидії коронавірусу, на якому обговорили низку рішень щодо унеможливлення стрімкого поширення інфекції. Остаточні рішення будуть прийматись на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС.


Відео: ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Щойно завершилося засідання штабу оперативного реагування. Ми розглянули ситуацію із поширенням коронавірусу у Львові та рішення, які будуть запропоновані на комісію з питань ТЕБ і НС.

Перш за все йшлося про закриття закладів, які порушували і порушують карантинні обмеження. Так, буде обмежено господарську роботу близько 10 закладів.

Також ми обговорили формат продовження освітнього процесу з понеділка. Окрім того, йшлося про обмеження в частині транспортних перевезень, роботи сфери послуг, спорту та культури.

Ми точно будемо обмежувати проведення масових заходів. Динаміка поширення коронавірусу сьогодні є дуже високою, тому це вимагає прийняття складних рішень. Фіналізуватимуть всі рішення на комісії з питань ТЕБ і НС», – розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Штрафуватимуть і водіїв громадського транспорту, і пасажирів з середини жовтня: за які порушення карантину

Закрили 4 магазини і попередили 4 ринки: у Львові покарали порушників карантину. Перелік (відео)

У Львові з директорки школи-гімназії стягнули 34 тис грн за невакцинованих учителів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів