У Львові презентували програму оздоровлення економіки

15:40 6 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 6 грудня, у Львівській облдержадміністрації презентували проєкт «IMDT» (USA)» – «Програму оздоровлення економіки України».

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що участь у заході взяли перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський, перший заступник голови Львівської облради Богдан Гагалюк, офіційний посол бренду в Україні програми «IMDT«(USA) «Оздоровлення економіки України» Оксана Білозір, представники бізнесу.

Зокрема, Василь Лозинський зазначив: «Програма  оздоровлення економіки України – це добра ініціатива, сама назва говорить про хороші нові ідеї. Дуже важливо, що є партнери, які нам допомагають і готові бути у цьому процесі. Дякуємо  закордонним партнерам, які діляться своїм досвідом. Малий і середній бізнес на Львівщині – це основа, який працює ефективно і  я вірю, що в цьому напрямі буде хороший рух».

Проєкт «Оздоровлення економіки України» розробила інтернаціональна команда проектного стратега – аналітика Давида Картозія (США). В Україні цей проект реалізовує споживче товариство «Ай. Ем. Ті. Ді – Інтернешнл».

Як зазначила Оксана Білозір, мета програми – надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти виведенню українських товаровиробників на американський та міжнародний ринки.

Офіційний посол бренду наголосила: «Наша програма – це стимулювання, розвиток і підтримка інвестицій в малий і середній бізнес. У лютому вона стартує і спрямована для розвитку бізнесу. Ми є частиною міжнародної світової кооперації і учасники нашої програми автоматично стають учасниками міжнародного ринку. Кожен, хто заходить в систему, матиме можливість безпосередньої співпраці з центральним офісом Вашингтону».

За словами Оксани Білозір, у програмі можуть взяти участь ті громадяни, підприємства і компанії, які виявили  добровільне індивідуальне бажання або прийняли колективне рішення стати членами споживчого товариства «Ай. Ем. Ті. Ді – Інтернешнл».

«Основним результатом проекту буде розвиток підприємництва в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення. Наше кредо – «Гроші мають робити гроші», – зазначила Оксана Білозір.

Як інформував «Щоденний Львів», іноземці зменшили інвестиції у Львівщину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів