У Львові підприємці з Городоцької остерігаються забудовників території мотозаводу

13:52 11 червня 2021 р.

Фото до новини

У Львові тривають обговорення між теперішніми підприємцями і майбутніми забудовниками з території мотозаводу. Це вже третя зустріч щодо змін до детального плану на Городоцькій.

Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.  Зараз на території за адресою вулиця Городоцька, 172-174 працює більше сотні підприємців, і люди бояться, що майбутні офісні багатоповерхівки заважатимуть їхній праці. Аби так не сталося, у Львівській міській раді створили робочу групу зі всіма зацікавленими сторонами.

"За круглим столом ми зустрічаємось втретє. Їздили також на мотозавод, говорили з людьми, аби вони розуміли, які зміни плануються. Робимо усе, аби уникнути непорозумінь. І на 80% згоди вже досягнули. Дискусійним питанням залишилось майбутнє навантаження на транспортну інфраструктуру - дороги, стоянки розв'язки - ці питання потребують ще доопрацювань. Тому запланували зустріч з головним архітектором міста та проєктантом на наступний тиждень. І тільки після узгодження позицій це питання винесено на розгляд депутатів на сесію," - говорить членкиня робочої групи, голова фракції Самопомочі у Львівській міській раді Вікторія Довжик.

Архітектори зі Львова придумали хмарочоси із генно-модифіковано дерева, які будуть рости

На вокзалах у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Рівному за літо з'являться нові довгострокові орендарі

Укрексімбанк виставив на продаж борги ЛАЗу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів