У Львові перенесли визначення перевізників

14:15 2 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 2 жовтня, у ЛМР відбулося чергове засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

Про це поінформували у вівторок, 2 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Однак, у зв’язку із відсутністю відповідей на запити від Укртрансбезпеки і Державної фіскальної служби щодо перевірки поданої інформації від перевізників, роботу комісії перенесли. Як повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, конкурс на визначення перевізників був оголошений у серпні цього року. 17 вересня відбулося розкриття конкурсних пропозицій від перевізників. Відповідно, сьогодні було заплановано засідання конкурсного комітету для визначення переможців».

Олег Партика також зазначив: «Згідно зі встановленою процедурою, ми скерували запити у різні інстанції, зокрема і в інші області, бо маємо двох учасників з інших міст, з метою перевірки достовірності інформації, поданої учасниками конкурсу. Оскільки частина відповідей ще не прийшла, то немає можливості правильно оцінити подані пропозиції і їхню достовірність. Відтак, конкурсний комітет прийняв рішення про перенесення засідання із визначення переможця до моменту отримання всіх відповідей і перевірки всіх даних, поданих учасниками конкурсу».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів