У Львові оголосили конкурс інвестиційних проектів для учасників АТО

15:15 20 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації інформує в межах реалізації «Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО» про оголошення конкурсу інвестиційних проектів з 20 листопада 2018 року.

Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА. Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні мати статус учасника АТО та офіційну прописку на території Львівської області, створити бізнес-план (інвестиційний проект) і взяти участь у навчанні у межах проекту міжнародного фонду «Відродження», «Новий відлік» або покласти на свій банківський рахунок 20% від очікуваної суми кредиту.

Для участі у конкурсі необхідно подати інвестиційні проекти з такими розділами: вид діяльності, наявні чи потенційні виробничі можливості, наявний чи потенційний кадровий склад, конкретний напрямок використання кредитних коштів, очікуваний фінансово-економічний ефект від реалізації проекту, очікувані ринки збуту продукції та послуг. Загальний обсяг інвестиційного проекту не повинен перевищувати 15 сторінок.

Учасникам конкурсу необхідно документи подати в департамент економічної політики обласної державної адміністрації з 20 листопада по 20 грудня 2018 року за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 18, кабінет №425. Максимальна сума кредиту – 300 тисяч гривень терміном на три роки.

Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки складає 14 % річних. Детальні умови участі у конкурсні визначені в положеннях Програми, яка розміщена на офіційній інтернет-сторінці Львівської обласної ради. Детальну інформацію також можна отримати за телефоном 2-999-279.

Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів