У Львові однаково подорожчає проїзд у маршрутках, трамваях і тролейбусах

17:31 5 травня 2021 р.

Фото до новини

Вартість проїзду у львівських маршрутках - 10 гривень - уже погодила регіональна філія антимонопольного комітету. Тому в міськраді Львова почали готувати проєкт рішення, який невдовзі розглянуть.

Також до 10 гривень може зрости вартість квитків у трамваях і тролейбусах. Однак там буде знижка для пасажирів, які купуватимуть квитки через електронні сервіси - 8,5 гривні.

Про це повідомив телеканал 24, пише Dailylviv.

Можливе збільшення цін анонсував у розмові з журналістами керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка. За його словами, перевізники сподіваються, що виконком Львівської міськради розгляне відповідне рішення вже цього тижня.

Ще у лютому заговорили про те, що вартість проїзду у громадському транспорті може подорожчати на всій території України. Експерти тоді були впевнені, що COVID-19 суттєво вплинув на пасажиропотік, тому таке подорожчання неминуче.

Зважаючи на те, що телеканал 24 належить дружині міського голови Львова Андрія Садового,цій інформації про подорожчання вартості проїзду можна вірити. А поширюється вона ще до рішення виконкому ЛМР також для того, щоб почути реакцію мешканців міста на таке подорожчання. 

Поїзд Чернівці-Львів ходитиме до Луцька. Маршрут

Відтепер усі потяги в країні курсують за графіком і без жодних карантинних обмежень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів