У Львові обговорюють забудову 1,45 га на території історичного ареалу

14:05 11 червня 2021 р.

Фото до новини

У Львові відбулося громадське слухання проєкту детального плану території у районі вулиць Цехової, Газової і П. Куліша.

На замовлення управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради проєкт детального плану території розробив ФОП Андрусишин Р.П. Підстава розроблення детального плану території - рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 12.07.2019 № 667. Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv

Автор проєкту Роман Андрусишин розповів, що розглядається територія площею 1,45 га, обмежена вулицями Цеховою, Газовою і П. Куліша.

«Ця ділянка розташована на відстані 500 м від центральної частини міста, на території історичного ареалу Львова. На ній розташовується будівля і внутрішній двір житлового будинку (вул. Цехова, 7), який межує зі сусідніми житловими будинками та внутрішніми дворами. Згідно з проєктом, планується доформування забудови, надбудову двох поверхів та перетворення будівлі на триповерховий житловий будинок», - повідомив, зокрема, Роман Андрусишин.

Громадське обговорення проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 27 травня до 27 червня 2021 року. Письмові зауваження та пропозиції до проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 27 червня 2021 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: agu@lvivcity.gov.ua.  

З проєктом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР https://drive.google.com/drive/folders/1iTA6jltHp89JNzuQoxpisHy1OYHK2PQ_, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.  

Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Мирослава Пастущук, начальник відділу урбаністики управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 975 786.

У Львові підприємці з Городоцької остерігаються забудовників території мотозаводу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів