У Львові модернізували для Збройних Сил 15 танків

13:06 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

Державне підприємство Львівський бронетанковий завод (ЛБТЗ), яке входить до складу Укроборонпрому, передало українським військовим п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72.

Роботи виконані з випередженням графіка і за умов обмеженого фінансування. Танки укомплектовано сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Про це повідомив Укроборонпром, пише Dailylviv

Це вже друга передача військової техніки від ЛБТЗ до Міністерства оборони України у поточному році. Перша партія налічувала понад 10 модернізованих бойових машин.

“У першому кварталі завод перевиконав виробничий план на понад 20 млн грн у грошовому еквіваленті”, – зазначає директор підприємства Віктор Андрощук.

Львівський бронетанковий завод виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини "Лев" і "Зубр" і тактичну броньовану колісну машину "Дозор-Б". Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.

У Львові платять по 25 тисяч гривень контрактникам, які йдуть у ЗСУ на три роки

Під час весняного призову до війська підуть 655 юнаків з Львівщини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів