У Львові ліквідували три комунальні підприємства

14:32 13 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міська рада проводить реформу ЛКП, укрупнюючи їх, щоб зменшити видатки з бюджету міста, а також покращить якість надання послуг мешканцям.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про доцільність припинення ЛКП «Сріблястий» та ЛКП «Привокзальне» через ліквідацію» та «Про доцільність припинення ЛКП «Новий Львів» через ліквідацію».

Заступник голови Залізничної районної адміністрації Ігор Герич зазначив: «На балансі комунальних підприємств «Сріблястий» та «Привокзальне» житлові будинки не знаходяться. Тому для підвищення ефективності обслуговування житлових будинків, є необхідність припинення комунальних підприємств «Сріблястий» та

«Привокзальне» шляхом ліквідації».
Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк пояснила: «Ці ЛКП вже давно не працюють, їх треба ліквідувати, щоб врегулювати правові відносини».

Голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк розповіла: «Сихівська адміністрація аналогічно виносить на розгляд виконавчого комітету рішення про припинення діяльності ЛКП «Новий Львів» шляхом ліквідації. У 2013 році будинки були передані з цього підприємства на баланс «Житловик-С». Підприємство господарської діяльності не здійснює».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів