У Львові імунологи не рекомендують відкривати магазини одягу та взуття

11:04 12 травня 2020 р.

Фото до новини

Імунологи не радять наразі відкривати магазини одягу та взуття, у зв’язку із високим рівнем захворюваності у місті, та неможливістю забезпечення належної дистанції між покупцями та персоналом.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«На тлі зростання не належить відкриття магазинів одягу та взуття, рекомендоване тільки відтермінування. Наразі йде збільшення кількості захворювання, у тому числі тяжких випадків, що потребують госпіталізації, тому, враховуючи близький контакт покупців та персоналу, неможливо дотримуватись належного дистанціювання та вентиляції. Це — основна причина відтермінування.

Коли буде зниження захворюваності, то, звичайно, треба буде все поступово відкривати. Ми маємо навчитись жити у непростій ситуації. Життя продовжується і ми мусимо навчитись його правильно планувати так, аби не було втрат людських життів та додаткового навантаження на мережу надання медичної допомоги. Адже у разі збільшення кількості хворих — це буде неможливо.

Ми можемо дозволити лиш ті сервіси, де може бути дотримання соціальної дистанції, у тому числі при обслуговуванні. Мусимо шукати нові креативні підходи", — зазначає епідеміолог, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталія Виноград.

Нагадаємо, у Львові хочуть зачинити кафе, яке порушило правила карантину.

Додамо, у Львові почали працювати музеї під відкритим небом. Протокол роботи.

Магазинам одягу і взуття можуть дозволити роботу лише з 15 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів