У Львові дозволили роботу перукарень, салонів краси та приватних стоматкабінетів

10:51 12 травня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні зранку міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення дозволити роботу перукарень, салонів краси та приватних стоматологічних кабінетів.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Facebook мер Львова Андрій Садовий. Водночас він закликав дотримуватись всіх вимог та правил задля уникнення поширення захворюваності.

За останню добу маємо 27 нових випадків захворювання на коронавірус на Львівщині (зробили 190 тестів). Бачимо, що динаміка не підвищується.

Щойно міська комісія з надзвичайних ситуацій дозволила роботу перукарень, салонів краси, та приватних стоматологічних кабінетів.

Але, пам’ятайте, дозвіл на роботу не означає вседозволеність!

Маємо зберігати здоровий глузд і не порушувати визначених протоколів.

Вчора зафіксували порушення правил на одному з літніх майданчиків в центрі міста, йде мова про «Золотий колос». Сьогодні ми заборонили працювати порушникам. І так буде з усіма, хто нехтує безпекою людей.

Щодо продажу одягу та взуття є рішення обласної комісії з надзвичайних ситуацій про заборону роботи до 15 травня. Місто прийматиме своє рішення виключно після позитивного рішення обласної комісії", — написав на своїй сторінці в мережі Facebook мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові хочуть зачинити кафе, яке порушило правила карантину.

Додамо, сьогодні у Львові - одиночні пікети мікропідприємців.

У Львові почали працювати музеї під відкритим небом. Протокол роботи.

Магазинам одягу і взуття можуть дозволити роботу лише з 15 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів