У Львові буде новий громадський простір

13:41 22 серпня 2024 р.

Фото до новини

Новий громадський простір облаштовують на вул. Севастопольській – вул. Чернігівській у Львові.

Це - спільна ініціатива Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, Личаківської районної адміністрації та ГО «Громадська ініціатива Допоможемо Разом». Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Проєкт реалізується за грантові кошти за сприяння проєкту Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ, який виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

В рамках проєкту передбачено комплексний благоустрій території, встановлення вуличного освітлення, озеленення простору та встановлення інклюзивних вуличних меблів.

Читайте також: За Оперним театром у Львові міська рада намріяла громадський простір

Концепція благоустрою скверу напрацьована управлінням архітектури Львівської міської ради із врахуванням особливостей простору та вимог безбар'єрності.

«Сподіваємось, що у підсумку отримаємо затишний та доступний екопростір для мешканців району та військовослужбовців, що лікуються у військовому госпіталі, адже емоційне розвантаження та комфортне спілкування є однією зі складових одужання та адаптації захисників», - зазначили в Личаківській районній адміністрації.

Нагадаємо, у Львові на місці чотирьох рибних ставів і парковки буде рекреаційне озеро.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів