У Львівській ОТГ з 1 січня перевізники почали боротьбу за пасажирів

19:19 4 січня 2021 р.

Фото до новини

ЛК АТП-1 закликає припинити роботу нелегальних приміських маршруток.

Про це написано у ФБ на сторінці "Гаряча ліня міста" (1580), інформує DailyLviv.

"З 1 січня 2021 року офіційно розпочала діяти Львівська ОТГ, до якої увійшли місто Дубляни, села Підбріці, Підрясне, Рясне-Руське та інші села і селища міського типу.

Для забезпечення якісного транспортного сполучення цих населених пунктів розпочав курсувати маршрут № 61 (Підрясне – Підбірці), а маршрут №1А був продовжений до Дублянів.

Як повідомив директор Львівського комунального АТП 1 Орест Хамула, на маршрутах №1А та №61 курсують комунальні низькопідлогові автобуси великої місткості. 

Водночас приміські маршрути №111, №180А та №217А, які мали б припинити рух з 1 січня, надалі курсують - тепер уже нелегально.

“Ці маршрути курсують незаконно, не узгодивши свої схеми руху і графіки з міським управлінням транспорту. Вони не перевозять пільгових пасажирів і завдають значних збитків АТП №1 та громаді Львова”, – наголосив Орест Хамула.

АТП №1 закликає Управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА негайно припинити незаконну роботу приміських маршрутів №111, 180А і 217А".

Цікаво би з цього приводу почути думки мешканців Підрясного, Підбірців, Рясне-Руського, Дублянів та інших населених пунктів: їм така конкуренція полегшує проїзд?

Перевізники на 20% підняли тарифи на приміських маршрутах Львівщини: списують на карантин

Львів обіцяє возити мешканців своїх "сіл" на пільгових умовах і за 7 грн

"Чорну касу" перевезень облікують: наступного тижня на Львівщині розпочнуть процес запуску електронного квитка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів