У Львівській ОДА продовжують розробляти «Стратегію розвитку»

14:48 8 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській облдержадміністрації продовжують роботу над «Стратегією розвитку Львівщини до 2027 року».

Про це повідомили в четвер у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Зокрема, сьогодні, 8 серпня, відбулось засідання керівного комітету із розробки «Стратегії». Участь у зустрічі взяв голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Маркіян Мальський зазначив: ««Важливо, щоб «Стратегія розвитку» була не лише документом, а й справді давала розуміння, в якому напрямку має рухатися область. Саме тому важливо, щоб ми всі спільно працювали над її якістю вже сьогодні».

«Очільник області наголосив на важливості залучення до формування «Стратегії» представників бізнес-асоціацій, кластерів та підприємців. Про результати роботи над «Стратегією» поінформувала присутніх т.в.о директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Марта Бухтіярова», – розповіли також в облдержадміністрації.

Марта Бухтіярова зазначила: «Вже проведено  соціально-економічний аналіз, дослідження по смарт-спеціалізації, розроблено прогнозну базу. Наразі в процесі проведення «SWOT»-аналізу. Після того, як ми його завершимо і сформулюємо п'ять стратегічних цілей та конкретні завдання, буде напрацьований детальний опис «Стратегії» і ми розпочнемо відбір проектів до Плану заходів із її реалізації».

«Для роботи над «Стратегією» департаментом було сформовано 15 робочих груп, куди увійшли представники громадських організацій, відповідних установ та бізнесу. Відтак, вже провели 28 засідань, п’ять фокус-груп по тематичних заходах, вісім круглих столів, організаційні наради із розробки «Стратегії», – поінформували також Марта Бухтіярова.

«Відтак, до середини серпня планують завершити «SWOT»-аналіз та затвердити стратегічні цілі. Опісля провести виїзні засідання субрегіональних підгруп за участі підприємців у гірські та промислові райони області. Також таке засідання планують провести у Львові. Вже у вересні детально описану «Стратегію» подадуть на екологічну оцінку», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів