У Львівській міськраді укладуть з перевізниками тимчасові договори

12:15 13 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради підтримав рішення «Про укладення тимчасових договорів».

Про це повідомили в п’ятницю, 13 липня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко пояснив, що воно укладе тимчасові договори з перевізниками для забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування».

Ігор Собенко зазначив також: «У нас на сьогодні діють тимчасові договори на міські пасажирські перевезення на автобусних маршрутах. Частина з них закінчується 18 липня, частина закінчується 24 липня. У зв’язку з тим, що ми готуємося до проведення конкурсу на перевезення пасажирів, до моменту проведення конкурсу на термін до трьох місяців ми хочемо укласти додаткові договори, щоб здійснювати надалі перевезення в місті Львові, щоб можна було контролювати перевезення і не було хаосу в місті».

Заступник начальника управління транспорту ЛМР розповів також: «У рішенні виконкому передбачено, що до 1 жовтня ми зобов’язані провести конкурс і укласти нові договори з перевізниками. Справа в тому, що відбувалися зміни до постанови Кабінету міністрів про порядок проведення конкурсу, які тільки до початку нового року були змінені, вносилися зміни в постанову, вносилися зміни в маршрутну мережу міста Львова, напрацьовувалися умови конкурсу. І зараз фактично ми підійшли до фіналу того, що вже можемо приступати до оголошення конкурсу»

У міськраді повідомили також: «У рішенні «Про укладення тимчасових договорів» передбачено з метою забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування, управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури з 18 липня 2018 року укладе тимчасові договори з ЛК «АТП-1» – на автобусні маршрути №1а, №2а, №3а, №4а, №5а, №6а, №9, №10, №16, №20, №28, №29, №32, №37, №45, №46 та №47а на три місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування, ТзОВ «Фіакр-Львів» – на автобусні маршрути №13, №17, №18, №22, №24, №30, №34, №39, №41 №43 на три місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування, ТзОВ «Міра і К» – на автобусні маршрути №7, №8, №11, №12, №14, №25, №27, №33, №35 та №40 на строк 3 місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування, ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14 630 – на автобусні маршрути №№ 15, №19, №21, №23, №26, №31, №36, №38, №42 та №44 на три місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування».

«Управління укладе також з 24 липня 2018 року тимчасові договори з ТзОВ «Успіх БМ» на автобусні маршрути №№ 48, №49, №50, №51 та №53 на три місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування. Згідно з прийнятим рішенням, управління транспорту до 1 жовтня 2018 року має забезпечити проведення конкурсу з визначення перевізника на маршрутах, перелічених вище, та за результатами проведеного конкурсу укласти договори з переможцями», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів