У Львівській міській раді обіцяють «підняти хвилю» через блокування казначейством її 33 млн. грн

15:36 15 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Про це заявив у четвер секретар ЛМР Василь Павлюк.

Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк підготував звернення до в. о Президента Олександра Турчинова, Верховної Ради та Кабміну з вимогою виплатити Львову заборговані казначейством 33 мільйони гривень. Звернення підтримали 52 депутати. Про це інформує сьогодні, 15 травня, кореспондент інтернет-видання «Новий погляд».

«Ми нарікали, що попередня влада затримує громадам кошти, не дає можливості відкривати свої рахунки. Ми маємо 33 мільйони заборгованості, це не проплачені суми ще з попереднього року. Ми звертаємось, але все як «об стіну горохом». Кажуть, немає грошей. Є нова влада. Якщо не буде реакції вищого керівництва, треба підняти хвилю, так більше не може бути, так не можна жити», – емоційно закликав секретар ЛМР Василь Павлюк.

При цьому депутат від «Свободи» Яромир Самагальський уточнив, що відповідний законопроект щодо питань казначейства внесли Руслан Кошулинський і Юрій Михальчишин. Однак це ще більше підбурило секретаря ради: «А чому воно не голосується? Та так більше не можна жити! Папір немає за що купити!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів