У Львівській міськраді не наважуються назвати дату впровадження електронного квитка

16:45 12 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У великій сесійній залі Львівської міської ради відбулася «роз'яснювальна зустріч з представниками компаній, які отримали тендерну документацію та працюють над підготовкою пропозицій в рамках тендерних процедур проекту «Автоматизована система оплати проїзду» (електронний квиток)».

Про це повідомили в середу, 12 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий розповів: «Зараз відбувається фінальна стадія тендерного процесу, після якої ми визначатимемося з переможцем. На вчорашній день ми маємо 20 компаній, які хотіли б взяти участь у тендері. Але з позиції компаній, то ми, ставлячи стислі терміни, обмежуємо конкуренцію. Тому будемо радитися з банком (ЄБРР) і консультантом щодо цього».

«До 15 січня триватиме прийом тендерної документації. За сприятливих обставин не швидше літа 2019 року розпочнеться монтаж обладнання. Монтаж обладнання на 700 одиниць може тривати півроку. Далі відбуватиметься тестування системи, навчання працівників та ін. Також потрібно буде видати 250 тисяч карток. Однак більш чітко про терміни впровадження е-квитка можна буде сказати тоді, коли завершиться тендер та відбудеться оцінка пропозицій», – поінформував також Андрій Білий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів