У Львівській міськраді нагадали про оплату комунальних послуг

17:24 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: newday.kherson.ua

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк запевнила: «Станом на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги – лише 56%».

Ірина Маруняк зазначила: «Позаяк це дуже низький рівень розрахунків, мерія закликає мешканців міста проявити активність і оплатити за тепло-, водопостачання, квартирну плату тощо. Від цього залежить комфорт у помешканнях та життєдіяльність міста. Станом на сьогодні оплата за комунальні послуги становить 56%. У попередні місяці, в цей час, оплата була значно вищою».

Заступниця міського голови Львова також наголосила: «Тому, закликаю людей оплачувати кошти за комунальні послуги, бо це життєдіяльність міста – це стабільна подача води, подача тепла, електроенергії, функціонування ліфтів, вивіз сміття, прибирання. І, щоб не виникало жодних непередбачуваних ситуацій, важливо оплатити за ці послуги. Адже, коли ми йдемо в магазин, то оплачуємо за придбаний товар. Так має бути і тут. Велике прохання оплачувати кошти через онлайн системи. Якщо це старші люди, то попросіть своїх дітей, онуків оплатити ваші рахунки через інтернет, адже це ваша безпека».

Про це повідомили у ЛМР. Як інформував «Щоденний Львів», через карантин зупинили роботу близько 600-700 тисяч підприємців, малих підприємств сфери послуг, установ сфери освіти, які дають роботу 3,5-4 млн. людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів