Львівобленерго додало нові показники вимкнень заради справедливості

12:05 3 вересня 2024 р.

Фото до новини

Відтепер у щоденних графіках вимкнень «Львівобленерго» відображають розподіл годин відсутності електроенергії за групами з початку місяця.

Про це інформує Львівобленерго, пише DailyLviv.com.

Відтепер у щоденних графіках вимкнень «Львівобленерго» відображають розподіл годин відсутності електроенергії за групами з початку місяця. Це зроблено для того, аби у споживачів була можливість відстежувати рівномірність розподілу вимкнень.

"Графіки, що формуються щоденно, впровадили якраз для того, аби забезпечити рівномірний та справедливий розподіл вимкнень між групами графіку.

Якщо одного дня, наприклад, в одній з груп було менше вимкнень, то наступного дня у цій групі їх буде більше. І так в кожній групі, аби за результатами місяця вийти на однакові показники кількості годин без електроенергії.

Обсяг годин відключень станом сьогодні можна побачити на візуалізації. Так, у різних групах обсяг відключень коливається від 14 до 16 годин з початку вересня.

Сумарно застосування ГПВ з початку місяця практично однакове: у групі 1.1 складає 15 годин, 1.2 — 15 год, 2.1 — 15 год, 2.2 — 14 год, 3.1 — 15 год, 3.2 — 16 год", - наголосили у Львівобленерго. 

Надалі "Львівобленерго" обіцяє регулярно інформувати про загальну кількість годин застосування ГПВ за кожною групою впродовж місяця.

Нагадаємо, Львівобленерго оновило графіки вимкнень 3 вересня.

Додамо, вчора ввечері звільнили з посади керівника Укренерго Володимира Кудрицького.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів