Нова вказівка Укренерго про графік вимкнення електроенергії - Львівобленерго

11:53 3 вересня 2024 р.

Фото до новини

Для окремих груп споживачів тривалість вимкнення електропостачання збільшена.

Про це повідомило об 11.17 ПрАТ «Львівобленерго», пише DailyLviv.com.

Таким чином внесені корективи у два попередніх повідомлення про графік погодинних вимкнень електроенергії 3 вересня у Львівській області.

Відтепер у щоденних графіках відключень «Львівобленерго» відображається розподіл годин відсутності електроенергії за групами з початку місяця. Це зроблено для того, аби у споживачів була можливість відстежувати рівномірність розподілу вимкнень.

«Львівобленерго» запевняє, що графіки, які формуються щоденно, впровадили якраз для того, аби забезпечити рівномірний та справедливий розподіл відключень між групами споживачів.

Якщо одного дня, наприклад, в одній з груп було менше вимкнень, то наступного дня у цій групі їх буде більше. І так в кожній групі, аби за результатами місяця вийти на однакові показники кількості годин без електроенергії.

Обсяг годин відключень станом на сьогоднішній день видно на візуалізації у правому верхньому куті. Дляізних групах обсяг коливається від 14 до 16 годин з початку вересня.

Сумарно застосування ГПВ з початку місяця майже однакове: у групі 1.1 складає 15 годин, 1.2 — 15 год., 2.1 — 15 год., 2.2 — 14 год., 3.1 — 15 год., 3.2 — 16 год. 

Надалі "Львівобленерго" обіцяє регулярно інформувати про загальну кількість годин застосування ГПВ за кожною групою впродовж місяця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів