У ЛМР приховали компанію, яка збудує медичний центр на вулиці Вашингтона

15:36 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Нежитлова 4-поверхова будівлю для адміністративних та медичних потреб матиме площу понад 1730 квадратних метрів.

У Львові, на вул. Джорджа Вашингтона, 8, розпочнуть будівництво медичного центру. Йдеться про нежитлову будівлю для адміністративних та медичних потреб. Про видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво повідомили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. 

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За даними управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради, йдеться про 4-поверхову будівлю з укриттям площею понад 1730 кв м. Її зведуть на земельній ділянці з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, що відповідає проєктованому об’єкту.

«Будівля розташована між пологовим відділенням і торговим центром «Метро» на наріжній ділянці. Проєкт корегувався, проходив погодження аерослужби. Також заявники доопрацювали цокольне приміщення, облаштували приміщення подвійного призначення і забрали нависаючі конструкції. Зараз ця будівля добре замикає вулицю», – розповів Роман Крушельницький, фахівець управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів