У ЛМР не назвали компанію, якій відмовляють у будівництві у Винниках

15:28 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Нове будівництво офісної, торгово-складської будівлі з апартаментами на вулиці Калиновій буде пригальмовано.

Управління архітектури та урбаністики відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень на зведення офісу у Винниках та реконструкцію технічного приміщення на вул. Городоцькій у Львові. Про причини відмови розповіли під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За даними управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради, в обох випадках заявникам відмовили в отриманні містобудівних умов та обмежень, оскільки подано неповний пакет документів.

«Ми отримали звернення про нове будівництво офісної, торгово-складської будівлі з апартаментами на вул. Калиновій у м. Винники Львівський район Львівська область. Але ми готуємо відмову у зв’язку з неподанням пакету документів. Заява прийшла пуста. Нам не подали ані містобудівного розрахунку, ані документів, які вимагаються. Тому ми змушені відмовити.

Також було звернення щодо реконструкції з добудовою боксу для обслуговування вантажних автомобілів з технічними та допоміжними приміщеннями на території ПАТ "Галичина-Авто" на вул. Городоцька, 282 у м. Львів. У цьому випадку ми так само змушені відмовити у зв’язку з тим, що заявники не подали необхідних документів згідно з переліком», – розповів Роман Крушельницький, фахівець управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів