У Києві оприлюднили проект Львівського сміттєзаводу

17:00 1 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Директор Львівського комунального підприємства «Зелене місто» Вадим Ноздря представив на муніципальному форумі «Kyiv Waste» проекти майбутнього сміттєпереробного заводу та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Про це повідомили у вівторок, 1 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Учасники «Kyiv Waste Forum 2019» окрему увагу приділили Національній реформі у сфері поводження з відходами та особливостям її втілення на місцевому рівні».

Директор Львівського комунального підприємства «Зелене місто» Вадим Ноздря запевнив: «Зараз Львів має все, щоб будувати сміттєпереробний завод та проводити рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. Ми пройшли важкий шлях вибору концептуальних рішень та розроблення необхідної документації з усіма відповідними процедурами».

«Це дуже складні процедури, і не можна недооцінювати час, який довелося витратити на цьому шляху. Це дуже важливий аспект, який треба враховувати всім громадам при розробленні регіональних планів управління відходами. Влада кожної області повинна до кінця визначити земельні ділянки для місць видалення відходів та визначити умови співпраці з місцевими громадами.», – наголосив Вадим Ноздря.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів