У карантинній Польщі українців до 17 січня найшвидше візьмуть на роботу у трьох галузях

17:35 26 листопада 2020 р.

Фото до новини

Найвища затребуваність у трудових мігрантах зараз є в харчовій промисловості, логістиці і на виробництві електроніки.

Про це повідомив аналітичний центр компанії з міжнародного працевлаштування Gremi Personal, пише DailyLviv.

Восени, в зв'язку з наближенням різдвяних свят, традиційно підприємства харчової продукції (рибозаводи, м'ясокомбінати, кондитерські фабрики, виробництво заморожених продуктів) наростили виробництво і вимагають більшого числа працівників з України. Стабільно багато роботи в логістиці і на складах в зв'язку зі збільшенням продажів в e-commerce і закриттям торгових центрів. У січні-лютому прогнозується сезонне зростання обсягів виробництва на автопідприємствах і заводах електроніки, де і зараз є робота для українців.

«Для нас було здивуванням, що підприємства суднобудування не зменшили обсяги виробництва. У них замовлення на яхти розписані на два роки наперед», - повідомив генеральний директор компанії з міжнародного працевлаштування Gremi Personal Томаш Богдевич.

За словами Богдевича, важко знайти роботу в гастрономічному і готельному бізнесі, а також сфері послуг. Ресторани і кафе в Польщі працюють тільки на винос і вимагають меншої кількості працівників. Готелі відкриті тільки для тих, хто у відрядженні, а на зимові канікули до 17 січня польський уряд не планує відновлювати їх роботу для всіх.

На прикордонній дорозі Грушів-Немирів побудують додаткову смугу руху

Ремонт прикордонних доріг: ВР проголосувала за нульову ставку ПДВ для робіт в межах “Польського кредиту”

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів