Ціна електроенергії для населення не зміниться до 1 серпня

19:45 29 червня 2021 р.

Фото до новини

Що буде далі - невідомо.

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства енергетики України щодо продовження терміну дії чинного ПСО до 1 серпня. ПСО - покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії. 

Про це інформують у департаменті паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОДА, пише Dailylviv.

Отож, відповідно до Постанови КМУ від 29 червня 2021р № 659 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р № 483 і від 28 квітня 2021р № 439» вартість електроенергії для населення залишиться в розмірі 1,68 грн за кВт⋅год, що приблизно вдвічі нижче реальних ринкових цін на електричну енергію для промисловості.

Зараз Міненерго спільно з учасниками ринку працює над розробкою нової моделі ПСО, яка дасть змогу захистити соціально вразливі верстви населення через зниження та прогнозованість тарифу, а також забезпечити підприємствам генерації можливість для модернізації виробничих потужностей і стабільної роботи.

З 1 липня на ринку сільськогосподарської землі покупців перевірятиме нотаріус, а власників – Держгеокадастр

Нафтогаз підняв ціну на газ: скільки платитимемо в липні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів