Три громади на Львівщині отримали кошти на житло атовцям. Які саме

22:01 5 серпня 2021 р.

Фото до новини

Цього тижня трьом територіальним громадам спрямували 742 тис грн для виплати матеріальної допомоги на придбання житла для учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (операції Об’єднаних сил), а також бійців-добровольців АТО, визнаних Комісією з визнання бійців-добровольців АТО.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Це дозволить на умовах співфінансування закупити житло двом особам у Львівській територіальній громаді та по одній особі в Новороздільській та Ходорівській громадах області.

Як зазначають у департаменті фінансів загалом з початку року на цю мету з обласного бюджету спрямували субвенцію місцевим бюджетам у сумі 2,3 млн грн.

Зокрема, бюджету Великомостівської територіальної громади надали субвенцію в сумі 300,7 тис грн, за ці кошти виплатять матеріальну допомогу на придбання житла для 1 особи, Золочівській – 192,9 тис грн (для 1 особи), Городоцькій – 226,8 тис грн (1 особи), Новороздільській – 340,2 тис грн (1 особи), Львівській – 322,2 тис грн (3 осіб), Ходорівській – 547,5 тис грн (2 осіб) і Червоноградській міській територіальній громаді – 355,4 тис грн (2 осіб).

Нагадаємо, що цьогоріч в обласному бюджеті на вищезазначену мету передбачено 10 млн грн. Право на отримання матеріальної допомоги на умовах співфінансування з місцевих бюджетів мають особи, місце проживання яких станом на 01.12.2017 року і на день подання заяви зареєстроване на території Львівської області, та, згідно із законодавством, визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів