Трекер доставки та вигідні умови: що пропонує Domino's Pizza?

21:40 21 вересня 2021 р.

Фото до новини

Швидка та вигідна доставка їжі — це два компоненти, що забезпечують гарний вечір у компанії друзів або нової серії улюбленого серіалу. Тож такі умови зберігаються у піцерії Domino's Pizza у Львові та на території всієї країни.

Трекер замовлення та доставки

Замовлення онлайн — це сьогодні зручний спосіб швидко формувати свої побажання та відстежувати їх. До речі, Domino's Pizza — доставка піци №1 в Україні саме завдяки вдалому сервісу. Виконання замовлення складається з п'яти етапів, які відображаються в трекері:

  • в процесі — замовлення підтверджено менеджером;
  • makeline — на тісто викладають потрібні інгредієнти;
  • у печі — піца вже в духовці;
  • у коробці — перевіряється на відповідність вимогам та нарізається;
  • у дорозі — кур'єр вже вирушив із вашою піцею до вказаної адреси.

Отримати своє замовлення можна впродовж 30 хвилин. Саме через стільки приїжджає кур'єр. Цього часу вистачає, адже у середньому піца випікається 8 хвилин — для тонкого тіста та одного сантиметра начинки цього достатньо. Актуальна зона доставки постійно розширюється з відкриттям нових піцерій у Львові.

Domino's Pizza відповідально ставиться до своїх обов'язків, тому і гарантує швидку доставку. Вартість замовлення залежить від використання спеціальних акцій.

Вигідні пропозиції

Ще одна важлива характеристика Домінос — постійна наявність акційних пропозицій. Тож для львів'ян активні популярні акції:

  • Набір піц Дай п’ять — кожна з п'яти великих піц коштує всього 185 грн;
  • Шалений вівторок — 80% знижки на другу піцу;
  • Дві піци за 150₴ кожна — з понеділка по четвер кожного тижня.

Асортимент піц та додатків до них також досить великий. Близько 30 різних рецептів та три розміри піци — це меню задовольнить усіх. Також є в асортименті салати, десерти, напої, курячі крильця та спайси, хлібці з начинкою. Тож замовляти можна для сімейної вечері, зустрічі з друзями та веселої вечірки. Чим більшою буде ваша компанія, тим вигідніше пропозиція від Domino's Pizza.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів