"Свобода" називає "профанацією і лицемірством" ідею Януковича про референдум

22:43 31 серпня 2013 р.

Фото до новини

Про необхідність референдуму президент заявив учора, 30 серпня, в інтерв'ю українським телеканалам

Заступник голови парламентського комітету з питань євроінтеграції Олег Панькевич (фракція "Свобода") назвав "профанацією і лицемірством" ідею Януковича про референдум, передає "Інтерфакс-Україна".

Політик вважає, що проведення всеукраїнського референдуму щодо вибору громадянами між Європейським союзом та Митним союзом не буде мати нічого спільного з волевиявленням громадян.

"Заява президента про референдум в черговий раз підтверджує, що зовнішня політика Януковича є лицемірством... Необхідно нарешті зрозуміти, що Партія регіонів і євроінтеграція - речі несумісні", - заявив Панькевич.

Крім того, він упевнений, що Партія регіонів і комуністи надалі не стануть підтримувати законопроекти, які "обмежили можливості свавілля влади, перешкоджали корупції та зупиняли розкрадання державних коштів", на відміну від свободівців, які, за словами політика, "наблизять Україну до Європи і будуть служити в інтересах українців".

"Ми будемо голосувати за корисні, позитивні проекти законів. Якщо ж так званий компроміс передбачає щось інше, а не голосування у сесійній залі, - підкилимні домовленості, поступки, розподіл впливу, то такого компромісу не може бути", - запевнив Панькевич.

Про необхідність референдуму президент заявив учора, 30 серпня, в інтерв'ю телеканалам.

Нагадаємо, екс -глава МВС Юрій Луценко пояснив, що Президент Віктор Янукович не збирається вступати до Євросоюзу, а розраховує підписати Угоду про асоціацію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

newsru.ua/

 

новобудови Львів