«Спілка пасажирів Львова» стверджує: «Маємо повне право за проїзд не платити»

19:15 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

«Спілка пасажирів міста Львова» заявила у відповідь на погрози перевізників припинити роботу маршрутних автобусів після 21:00, що тільки о цій порі й платитимуть за проїзд.

«Спілка пасажирів міста Львова у відповідь на погрози з боку перевізників припинити роботу маршрутних автобусів після 21:00 заявила, що пасажири будуть платити тільки після 21:00», – повідомили у вівторок інформаційна агенція «Страйк». У повідомленні також конкретизують: 

Представник «Спілки пасажирів Львова» заявив: «Нещодавно Асоціація перевізників Львівщини заявила, що маршрутки не курсуватимуть після 21:00, а також майже не ходитимуть вдень. У відповідь на це ми заявляємо, що пасажири мають повне право не оплачувати проїзд в маршрутних таксі, оскільки послуга надається неналежним чином. Водій графіку не дотримується, коли хоче – їде додому спати, квитків не видає, контролю немає, отже маємо повне право за проїзд не платити».

Також представники цього громадського руху розповіли, що «Асоціація перевізників Львівщини», якою керують власники маршрутів, не мала права на такі заяви взагалі.

«Асоціація перевізників Львівщини» – це всього лиш громадська організація, яка не має жодного юридичного права впливати на порядок перевезень в місті. Фактично, ця організація безпідставно спонукає перевізників до порушень умов договорів про перевезення, які були укладені між ними і владою міста.

Асоціація перевізників Львівщини рекомендує автотранспортним підприємствам перейти на особливий режим роботи, проінформувавши управління транспорту і зв’язку ЛМР та пасажирів:

1. Зменшити кількість транспортних засобів, задіяних на обслуговуванні маршрутів з 11:00 до 15:00 дня;

2. Скоротити час роботи автобусів увечері до 21:00.

3. Автобуси великого класу, які обслуговують окремі маршрути, замінити автобусами малого класу в межах наявного автобусного парку.

Всі ці три пункти є грубим порушенням умов договору».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів