Спецодяг у Львові. У компанії OZON розповіли, наскільки важливим є вибір надійного постачальника

09:54 26 березня 2020 р.

Фото до новини

Фахівці OZON — найбільшого українського інтернет-магазину спецодягу та засобів захисту — розповіли, що потрібно враховувати перед закупівлею засобів індивідуального захисту.

Головне завдання ЗІЗ — захистити працівника від впливу негативних факторів зовнішнього середовища в ході робочого процесу. Від цього залежить ефективність роботи та безпека життєдіяльності.

Сучасний український ринок пропонує великий вибір спеціального одягу, взуття та аксесуарів і пропозиція стабільно зростає. Але різноманітність продукції в деяких випадках ускладнює процес вибору. 

Нові виробники та рітейлери, які з'являються на ринку, пропонують продукцію самої різної якості. Ключовий фактор тут — надійність постачальника та якість його сервісу. Від цього залежить успіх в забезпеченні спецодягом всіх підрозділів будь-якого підприємства.

На що необхідно звертати увагу

Відповідність технічним вимогам і актуальним нормативним документам

Переконайтеся, що постачальник пройшов всю необхідну стандартизацію та сертифікувала 100% пропонованої продукції. Такі заходи необхідні для запобігання ризикам і підвищення рівня захисту співробітників, зайнятих на небезпечному виробництві.

Стабільність постачальника

Стабільність підприємства, його репутація, досвід роботи — запорука довгострокових і продуктивних взаємин. Не буде зайвим перед початком роботи з постачальником вивчити відгуки про нього в інтернеті та поцікавитися думкою споживачів з подібною сферою діяльності.

Співвідношення ціна/якість

Коли мова заходить про безпеку життєдіяльності, дешевизна не може бути ключовим пунктом для вибору. Варто звертати увагу на експлуатаційні терміни для всіх виробів. Чим вони триваліші, тим рідше доведеться робити повторні закупівлі — така політика позитивно відіб'ється на собівартості товарів покупця.

Якісна сировина

Визначити, які компоненти входять до складу продукції, допоможуть сертифікати якості. Підприємство зобов'язане супроводжувати кожну партію товару необхідною документацією.

Власні можливості забезпечення замовників потрібними ЗІЗ прокоментували в OZON: «Можливість купити ввесь набір необхідних засобів в одному місці пропонує компанія OZON, яка більше 20 років займається випуском якісного спецодягу та належить до числа провідних виробників України. Завдяки широкій філіальній мережі ви можете придбати спецодяг Львів (https://www.ozon.com.ua/ua/kontakty/spetsodyag-lvov.php) у своєму місті».

Контакти: Україна, 79049, м. Львів, пр-т Червоної Калини, 62-а +38 (032) 229-52-39 +38 (067) 404-59-86  lviv@ozon.com.ua 

Пн.-Пт .: з 8: 00 до 17:00

Сб.-Нд .: вих.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів