Солонківську ОТГ від снігу прибиратиме фірма Дубневичів: година роботи - 1500 грн

11:14 18 лютого 2021 р.

Фото до новини

Комунальне підприємство «Амарант» Солонківської сільської ради підписало чотири договори із ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» на послуги із прибирання населених пунктів сільради від снігу вартістю майже 203 тис. грн.

Про це інформують Наші гроші. Львів, пише DailyLviv.

Так, 16 та 12 лютого підписали дві угоди, на 56,25 та 48 тис. грн. Послуги з прибирання надаватиме трактор МТЗ-82 із відвалом та щітками. Вартість однієї години роботи трактора обійдеться в 1500 грн. В обох звітах посилаються на складні погодні умови через сильні опади, хуртовину.

Перед тим, 9 лютого, комунальне підприємство опублікувало ще два звіти на прибирання. Однією із угод передбачено прибирання автомобілем МАЗ із відвалом та піскорозкидувачем по 1926 грн за годину роботи. Другу угоду не опубліковано, лише зазначено вартість однієї години роботи 1500 грн. Комунальне підприємство «Амарант» також закупило у фірми пісок – по 282 грн за тонну.

Раніше ТОВ «АПП «Львівське» належало Ярославу та Богдану Дубневичам, однак потім фірму переписали на своїх синів: Павла та Юрія Дубневичів. У 2020 році АМКУ оштрафував фірму за змову на торгах із закупівлі піскосуміші із ТОВ «Птахофабрика «Давидівська». Окрім штрафу загалом на 558 тис. грн, компанії три роки не зможуть отримувати замовлення на відкритих торгах.

Минулоріч Богдан Дубневич переміг на виборах голови Солонківської ОТГ, набравши понад 50% голосів виборців.

Керівник КП «Амарант» Михайло Юрків повідомив, що роботою фірми дуже задоволений, а сторонню техніку довелося залучати, бо комунальне підприємство має лише один трактор. За його словами, він навіть не знав про пов’язаність компанії із головою ОТГ. Як саме вибрали виконавця, не знає. Бухгалтер підприємства Галина Куйбіда уточнила, що АПП «Львівське» мало вільну техніку, і потрібно було негайно почати ліквідовувати наслідки негоди.

Солонківською ОТГ, куди входить 20 сіл, керуватиме Богдан Дубневич - попередній результат

Два зяті - генерала і полковника - нагріють військові містечка на Львівщині

На проспекті Шевченка у Львові бурулька травмувала дівчину. Потерпіла - в лікарні

Брила снігу у Львові впала на киянина. Викликали швидку

Піскосуміш на дорогах Львова: у кого купують і за якою ціною

На горі Тростян травмувалися три лижники

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів