SkyUp зможе літати по два рази зі Львова в Штутгарт

16:29 29 листопада 2020 р.

Фото до новини

Комісія Державіаслужби України схвалила заявки двох авіакомпаній на виконання польотів за сімома маршрутами.

"Розі Вітрів" (Windrose) дозволили запустити регулярні рейси з Києва в Гонконг з частотою два рази на тиждень. Цю лінію авіакомпанія обслуговуватиме для виконання вантажних рейсів на недавно взятому в оренду літаку Airbus A330-200, повідомляє avianews.com, пише DailyLviv.

SkyUp зможе літати по два рази на тиждень з Києва на Мальту, із Запоріжжя - в Баку, з Харкова - в Баку, зі Львова - в Штутгарт і із Запоріжжя - в Штутгарт, по три рази на тиждень з Києва - в Штутгарт.

Для допуску лоукоста на Мальту регулятор анулював права на маршрут Київ-Мальта авіакомпанії Bravo Airways, яка не виконувала ці польоти.

Одночасно з цим комісія Державіаслужби відмовила SkyUp в збільшенні числа польотів на маршрутах Київ-Стамбул і Київ-Берлін через відсутність вільних частот.

З цієї ж причини регулятор не надав SkyUp права на маршрути Київ-Ташкент, Київ-Брюссель, Київ-Мюнхен, Київ-Ер-Ріяд, Київ-Джидда і не допустив "Розу Вітрів" на лінію Київ-Ташкент.

Також регулятор вирішив не обмежувати раніше видані МАУ права для польотів з Києва до Мюнхена, Ер-Ріяд і Джидду. Якби це сталося, то комісія змогла б передати звільннгу квоту SkyUp.

Схвалення прав на маршрути дозволяє авіакомпаніям почати польоти, однак в більшості випадків авіаперевізники не використовують повністю отримані частоти або ж включають їх до розкладу через деякий час.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів