Шість перевізників на Львівщині завищували ціни для біженців у рейсах до кордону: список

15:16 21 березня 2022 р.

Фото до новини

Міський голова Львова повідомив про це Львівську обласну військову адміністрацію, а та скерувала звернення до Бюро економічної безпеки і Укртрансбезпеки.

На адресу Львівської обласної військової адміністрації надійшов лист Львівського міського голови стосовно недобросовісних перевізників, які здійснюють перевезення внутрішньо переміщених осіб до Республіки Польща або до міжнародних контрольно-пропускних пунктів Львівської області за необґрунтовано завищеними тарифами. Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Йдеться про таких перевізників, як ТзОВ «Голден Плюс Транс», ТзОВ «Люкс-Рейзен», ТзОВ «ТрансТемпо», ПКП «Денисівка-Авто», ТзОВ «Автокомбінат-1», ПП «Модультранс».

«У відповідь на лист міського голови ми скерували звернення в правоохоронні органи – Бюро економічної безпеки, а також  в Укртрансбезпеку. Сподіваюсь, що правоохоронці нададуть належну правову оцінку перевізникам, які завищували вартість для перевезень переселенців. Наголошую, не допустимо наживатись на чужій біді, зараз ми навпаки маємо об’єднуватись і допомагати», - зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Нагадаємо, люди, які прибувають до Львова і мають намір їхати за кордон, можуть скористатись безкоштовним евакуаційним потягом до Перемишля та Хелма, а також у Чоп на Закарпатті (з подальшим перетином кордонів з ЄС).

Також від Головного залізничного вокзалу та усіх інших станцій Львівщини курсують евакуаційні автобуси до пунктів пропуску.  

У Львові працюють 7 координаційних центрів для ВПО

Церкви у Львові прихистили майже 60 тисяч українців

Львову потрібні мобільні центри для тимчасового перебування ВПО

У Львові внутрішньо переміщених осіб навчатимуть української мови

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів