Resident Development збудує новий штат у Львові

19:51 12 липня 2024 р.

Фото до новини

У кварталі Resident State буде нова сучасна школа.


Ще одну – уже третю – школу зведе для міста компанія Resident Development. Цього разу девелопери розвиватимуть район «Арени Львів». Навпроти спортивної споруди збудують новий квартал преміум-класу Resident State із власною автономною інфраструктурою. Окрім сучасного житла, там будуть офіси, мережа бутиків, спортивні активності (зокрема тенісні корти та басейн з обігрівом), ресторани, усе необхідне для комфортного проживання. Загалом комплекс – це 800 квартир, 400 апартаментів, понад 8200 квадратних метрів офісних площ та тисячу двісті місць у підземному паркінгу.

Уже звично Resident Development зробить район зручнішим, збудувавши дитсадок і школу, яку після будівництва передадуть у комунальну власність. «Всередині кварталу запроєктована школа площею 6000 м2 на 650 учнів. Забудовник надав нам гарантійний лист, за яким будівництво школи буде відбуватися паралельно з житлом, а після завершення будівництва навчальний заклад передадуть у власність громади», – повідомив на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради 12 липня головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. 

За його словами, школа зможе покривати не лише потреби цього комплексу, а й сусідніх. Крім цього, на території кварталу Resident State облаштують громадські простори та відпочинкові майданчики, аби мінімізувати переміщення мешканців і працівників у центральну частину міста.

Нагадаємо, компанія Резидент Девелопмент у час війни будує дві школи у Львові (на вулиці Героїв Крут і в районі Під Голоско), які передасть у комунальну власність. А в кварталі Resident State будівництво навчального закладу розпочнуть паралельно з початком роботи над першими секціями житла. Звичайно ж, готова школа буде комунальною і належатиме Львову. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів