Реконструкцію Дрогобицької та Стрийської лікарень закінчать у квітні

10:32 27 березня 2021 р.

Фото до новини

У квітні планують.закінчити реконструкцію Дрогобицької міської лікарні № 1 та Стрийської районної лікарні.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Зокрема, у 2021 р. на ремонт приймального відділення (відділення надання екстреної медичної допомоги) Стрийської центральної районної лікарні з бюджету Стрийської міської ради виділено 3,7 млн. грн.

 «Зараз тривають ремонтні роботи вхідної групи – місця під’їзду автомобілів швидкої допомоги, звідки пацієнтів скеровують до приміщення лікарні. Ці роботи повинні завершити до 10 квітня. Відкриття оновленої лікарні плануємо на середину квітня», - повідомив голова Стрийської міської ради Олег Канівець.

На даний час у лікарні проведено капітальний ремонт із заміною вікон та сантехніки, встановлено нові меблі та медичне обладнання, облаштовано операційні, кімнати для лабораторій, приміщення для надання невідкладної допомоги тощо.

За словами головного лікаря Олексія Ігнатова, на рік приймальне відділення Стрийської центральної районної лікарні обслуговує близько 10 тис. пацієнтів, які поступають на стаціонарне лікування, Окрім того, до травмпункту лікарні щороку звертається біля 5 тис. осіб.

У Дрогобицькій міській лікарні № 1 на даний час вже завершено будівельні роботи. Генеральний директор лікарні Андрій Коцюба, повідомив, що до початку травня триватимуть роботи із встановлення кисневого генератора, протягом квітня будуть встановлені нові ліфти, проте приймальне відділення вже 1 квітня готове обслуговувати пацієнтів в нових умовах.

Капітальний ремонт приймального відділення включав облаштування операційних та гіпсувальних кімнат, інфекційного боксу з окремим входом, кабінетів фіброгастроскопії, комп’ютерної томографії та УЗД, в’їзду для бригад швидкої допомоги та ін.

Для лікарень також закуплено нові апарати УЗД та комп’ютерні томографи.

У Львові створять тимчасові госпіталі для ковідних хворих

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів