П'ять ділянок площею від 20 до 100 га область готова надати Львову під полігон ТПВ

15:54 11 березня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький спільно з керівництвом Львівської міської ради та представниками Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів провели онлайн нараду щодо будівництва полігону ТПВ на Львівщині.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Максим Козицький наголосив, облдержадмінстрація готова співпрацювати з владою міста для реалізації такого важливого проекту.

“Ми зі свого боку готові працювати спільно з містом для того, щоб вирішити проблему, яка  стосується не лише Львова, але й області загалом. Зараз розглянули п’ять земельних ділянок,  площею від 20 до 100 гектарів, які можемо надати міській владі. Після визначення конкретної ділянки, місто має звернутись з листом у районну адміністрацію, у підпорядкуванні якої буде обрана земельна ділянка, для дозволу на виготовлення детального плану території, опісля розробляється детальний план, проводяться громадські слухання і ми виділяємо ділянку або в оренду, або в постійне користування”, – підкреслив очільник області.

У межах наради сторони домовились, що упродовж тижня, Львівська облдержадміністрації напрацює і надасть міській владі дорожню карту відведення земельної ділянки, яка відповідатиме державним будівельним нормам та санітарним правилам,  а також буде максимально віддалена від населених пунктів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів