Придбати 50 тролейбусів для «Львівелектротрансу» зголосилася лише одна компанія

12:10 21 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Тендерний комітет «Львівелектротрансу», представники Львівської міської ради та консультанти проекту «EGIS Ukraina» провели в середу, 21 листопада, відкриття пропозицій на закупівлю 50 дванадцятиметрових тролейбусів з комплектом необхідного обладнання та інструментів для «Львівелектротрансу» за кошти ЄБРР.

Про це повідомили в середу, 21 листопада, в прес-службі Львівської міськради. Тендер на закупівлю 50 дванадцятиметрових тролейбусів з комплектом необхідного обладнання та інструментів для «Львівелектротранс» був оголошений 27 вересня.
Придбали тендерну документацію шість компаній. Однак на розкритті пропозицій за участю незалежних консультантів стало відомо, що надійшла тільки одна пропозиція – від консорціуму у складі ТОВ «Спільного українсько-німецького підприємства «Електронтранс» та ПАТ «Концерн Електрон».

Директор «Львівелектротрансу» Олег Береза зазначив: «Після розкриття пропозицій наш тендерний комітет, спільно з консультантами від ЄБРР опрацьовує тендерну документацію на відповідність вимогам підприємства. Після чого результат оцінки буде наданий на узгодження ЄБРР для затвердження рішення та призначення переможця. Більше деталей повідомимо згодом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів