Прем’єр закликав у Львові споживати українське

13:32 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Володимир Гройсман заявив, відкриваючи в четвер, 21 березня, форум «Agroport West Lviv»: «На наших полицях може бути продукція з усього світу, але наш обов’язок споживати українське і так зміцнювати економіку».

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман також зазначив: «Розвиток агросектору – це запорука прискорення економіки та глобального лідерства України, адже вже зараз наша країна входить до переліку найбільших експортерів агропродукції у світі, а понад 300 українських виробників мають дозволи торгувати своєю продукцією у Європейському Союзі».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Agroport West Lviv» зібрав понад 60 агровиробників з України та ЄС, переважно представників малого та середнього агробізнесу, і проходить у Львові на території місцевого аеропорту».

Звертаючись до учасників форуму, глава уряду наголосив: «Ми виробляємо конкурентну продукцію. Я розумію, що на наших полицях може бути продукція з усього світу, але наш обов’язок споживати українське і так зміцнювати економіку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів