Польоти зі Львова до Києва, Харкова, Дніпра з безкоштовними водою, чаєм, кавою і харчуванням

20:32 9 листопада 2021 р.

Фото до новини

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines, яка планує літати на літаках Ан-148, оприлюднила розклад перших рейсів та запровадила промоціни на авіаквитки.

Перша мережа в листопаді включатиме чотири внутрішні рейси: з Києва до Чернівців, Львова та Запоріжжя, а також зі Львова до Харкова. Як повідомив комерційний директор Air Ocean Airlines Павло Мізін, на ці лінії авіакомпанія вже отримала узгодження слотів в аеропортах. Про це повідомляє avianews, пише Dailylviv.com.

Після отримання аналогічних дозволів у Дніпрі, Стамбулі та Аммані авіаперевізник відкриє продаж квитків на маршрути Львів-Дніпро, Київ-Амман та Чернівці-Стамбул.

У рамках промо-акції до 20 листопада квитки на внутрішні рейси можна купити за ціною від $30 в один бік (еквівалент 780 грн). Наразі авіакомпанія завантажує знижені тарифи до системи бронювання.

Перельоти в економ-класі, в тому числі й промо-тарифи, включають перевезення ручної поклажі та багажу. У салон можна взяти один предмет з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кг і здати в багаж одну валізу вагою до 23 кг.

Розклад рейсів Air Ocean Airlines:

Київ-Запоріжжя, з 21 листопада, щоденно;

Київ-Львів, з 22 листопада, щоденно;

Київ-Чернівці, з 28 листопада, понеділок, вівторок, п'ятниця;

Харків-Львів, з 12 грудня, четвер, неділя.

Air Ocean Airlines продає квитки двох класів: економ та преміум-економ. Під час польоту всі пасажири безкоштовно отримають воду, чай, каву і харчування.

В економ-класі в квиток включено круасан на ранкових рейсах та бутерброди на вечірніх. На міжнародному рейсі Київ-Амман передбачено гаряче харчування.

У преміум-економі на всіх рейсах буде холодне чи гаряче поліпшене харчування. Квитки цього класу передбачають збільшену до двох місць норму ручної поклажі та перевезення двох місць багажу до 32 кг.

У літаку пасажирів преміум-економу розміщуватимуть у носовій частині салону, що відокремлена шторкою. Розсадка буде виконуватися так, що сусіднє крісло буде вільним. З п'яти місць у ряді в преміум-економі буде зайнято три.

Аеропорт Львів звинуватили у кумівстві: шість років не впускає на ринок конкурентів

Львівщина має авіасполучення з 24 країнами світу, які обслуговують 22 авіакомпанії

Аеропорт Львів повідомив про найпопулярніші напрямки у вересні

В аеропорті Львова повідомили, без яких документів не впустять в літак навіть на внутрішніх рейсах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів