Підприємці Львівщини відновлюють оплату податків

11:33 26 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: kpl.org.ua

Вони також запевняють, що не даватимуть хабарів чиновникам.

Комітет підприємців Львівщини висловлює підтримку новій владі та запевняє, що вони сплачуватимуть податки та не даватимуть хабарів чиновникам для зменшення корупції в Україні. Заяву Комітету підприємців Львівщини з цього приводу опублікувало сьогодні, 26 лютого, інтернет-видання «iPress.ua»:

«Після незаконних дій влади на Майдані Незалежності у Києві, що призвели до масових жертв, 3 лютого 2014 року під час акції «Немає легітимної влади – немає податків!», КПЛ закликав підприємців України призупинити сплату окремих податкових платежів до державного бюджету. Це було зроблено з метою припинення фінансування злочинних угрупувань у формі правоохоронців.

Нашу ініціативу, окрім безпосередньо членів КПЛ, підтримали низка підприємців у Львові та в Україні.

Сьогодні ж, після приходу нової влади, ми закликаємо підприємців України відновити платіжну податкову дисципліну. Окрім того, ми агітуємо до  створення інструментів впливу на владу,  які б стали запобіжниками відновлення злочинної державної системи, що призвела до таких жертв.

КПЛ закликає підприємців України припинити підтримувати банду чиновників хабарами, водночас підприємці Львівщини підтримують нову владу: вони готові відновити оплату податківити інституції, які унеможливлять перетворення нової влади з народного слуги на корупціонера.

Разом з тим, підприємці Львівщини  вимагають у новоспечених владоможців запустити процес дерегуляції місцевого бізнесу – прибрати існуючі бюрократичні перешкоди для ведення підприємницької діяльності.

Натомість, народ України Комітет підприємців Львівщини закликає до негайної тотальної люстрації у державі».

«iPress.ua» також нагадує, що 3 лютого підприємці Львова виступили із бойкотом, у якому закликали не сплачувати податки на  на додану вартість і податок з прибутку. Вони наголошували, що не хочуть утримувати своїм коштом нелегітимну владу України та фінансувати діяльність МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів