Перший віце-прем’єр відкрив на Львівщині новий завод

14:05 26 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «У межах Міжнародного економічного форуму сьогодні, 26 жовтня, у селі Кожичі Яворівського району відкрили завод «Бадер-Аунде», де працевлаштують близько тисячі людей.

Про це повідомили сьогодні, 26 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів зазначив під час урочистого відкриття: «Маленькі перемоги – це велика перемога. Створення робочих місць, які сьогодні є, – це формування нової інноваційно-інвестиційної політики не лише Уряду, а запровадження німецьких технологій, освіченості та якості працівника в нас, тут, та забезпечення відповідного процесу виробництва. Дивлячись на сидіння фірми «BMW», ми бачимо, що це зроблено в Україні. Це - ваша заслуга».

В облдержадміністрації також поінформували: Завод «Бадер» має два виробництва на території Львівської області та шиє чохли для салонів автомобілів зі шкіри. Натомість компанія «Аунде» спеціалізується на пошитті аналогічних виробів із текстилю.  Нове підприємство – це спільний проект «Бадер» та «Аунде». Такий симбіоз дозволить виготовляти комбіновані обшивки для салонів авто. У новий завод вже залучили понад 146 млн гривень інвестицій».

Керівник підприємства «Бадер- Аунде Україна» Андрій Павлунь повідомив: «Наша спеціалізація – пошиття автомобільних сидінь марки AUDI. Плануємо виробляти понад тисячу готових комплектів за один робочий день. Понад 3,5 тисячі працівників працюють у всій структурі компанії «Бадер», а саме тут створять 800 робочих місць. Сумарна інвестиція в цей об’єкт – це 10 мільйонів євро, з яких понад два мільйони євро – вартість обладнання, яке виготовлене у Німеччині. У перспективі – новостворений проект планує розширити модельний ряд автівок та виконувати замовлення для автомобільних виробників «Daimler» («Mercedes-Benz») та «Skoda». ».

«У межах форуму на Львівщині відкриють дві «альтернативні» електростанції – сонячну у Яворівському районі та вітрову у Старосамбірському. Окрім цього, запрацює Бистрицьке газове родовище у селі Городківка в Дрогобицькому районі. Минулого року у селі Кожичі Яворівського району на Львівщині, відбулося відкриття другого заводу «Бадер Україна», де на сьогодні працює уже понад 1700 осіб», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів