Переваги використання упаковки з картону

12:17 19 травня 2022 р.

Фото до новини

Гофрокартон - це один із найпопулярніших пакувальних матеріалів з невисокою вартістю, простотою виготовлення продукції.

Абсолютно ввесь гофрокартон виготовляється з вторинної сировини, шляхом розмочування та переробки целюлози. В основі гофролистів лежить структура багатошарового пирога. Верхня та нижня частина полотна рівна та гладка. Однак у середині знаходиться прошарок з хвилеподібних картонних смуг. Таким чином, завдяки таким смужкам створюються ребра жорсткості, які забезпечує цілісність конструкції.

Особливості виготовлення упаковки з гофрокартону

Завдяки такому пакуванню вдасться зберегти цілісність крихкої продукції. Саме тому коробки з гофрокартону використовуються для пакування крихких товарів, продуктів харчування, побутової хімії, медикаментів та інших товарів. Нерідко з картону виготовляють коробки, органайзери, щоб упорядкувати зберігання речей у домашніх умовах. Широкий асортимент картонної упаковки можна знайти на сайті https://evopack.com.ua та замовити власний варіант.

Найчастіше в такі коробки складають спідню білизну, дрібні текстильні вироби. Основна особливість у тому, що на такі коробки можна наносити написи, логотипи. Таким чином, пакувальна продукція стає рекламою.

Переваги використання упаковки з картону для рекламування товарів

Упаковка є відмінним носієм інформації, підтримує імідж компанії і може виконувати рекламну функцію.

Використання упаковки з картону для реклами:

  • Досить часто лише шляхом грамотно виконаного пакування товару покупець починає купувати саме його, а не аналогічний, що лежить на сусідній полиці.
  • Всі ці властивості притаманні упаковці, яка зазвичай супроводжує продукт з початку його появи, в якому місці або секторі ринку він не був вироблений.
  • Для кінцевого споживача товар, від продуктів харчування та до електроніки, не існує доти, доки він не буде дбайливо упакований та доставлений до місця продажу.

Таким чином, упаковка є сполучною ланкою між продуктом та його споживачем. Іншими словами, виробники упаковки також роблять свій внесок у створення кінцевого продукту. Важливо розуміти, що покупці можуть прийняти невдало упакований продукт за товар поганої якості, не купуватимуть його, зупинивши свій вибір на більш привабливій альтернативі.

На противагу пластмасі, гофрокартон на 100% розкладається і досить швидко самознищується в природі, не завдаючи шкоди екології. Крім того, упаковка з гофрокартону, що відслужила, може використовуватися як сировина для найрізноманітніших цілей. Таку упаковку легко транспортувати, через можливість складання листів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів