Перелік доріг на Львівщині, які ремонтуватимуть за кошти обласного бюджету, затвердять окремо

20:37 18 лютого 2021 р.

Фото до новини

Львівська обласна рада сьогодні, 18 лютого, затвердила Програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки.

Цього року з обласного бюджету на дороги Львівщини депутати надали 200 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба ЛОР, пише Dailylviv.

Кошти передбачено на проведення будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту і експлуатаційного утримання доріг загального користування та придорожньої інфраструктури. А також на встановлення освітлення на аварійно небезпечних ділянках, встановлення світлофорів, будівництво транспортних розв’язок, впровадження відеонагляду  та  організації на дорогах області габаритно-вагового контролю

Ще понад 891,5 млн грн на ремонт доріг у Львівській області планують отримати з  Державного дорожнього фонду. 230 мільйонів з них піде на капітальний ремонт доріг області, та 320 мільйонів гривень - на поточний ремонт. Решта суми передбачені на утримання доріг та організацію безпеки дорожнього руху: встановлення знаків й нанесення розмітки.

Перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2021 році за кошти обласного бюджету, затвердять окремим рішенням.

Трохи дивне рішення щодо відкладення затвердження цього переліку доріг, адже комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку затвердили Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки і перелік 14 доріг для ремонту.

Директора Львівського автодору хочуть звільнити з посади за засніжені дороги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів