Директора Львівського автодору хочуть звільнити з посади за засніжені дороги

17:44 16 лютого 2021 р.

Фото до новини

Депутати Львівської обласної ради визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною.

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного розгляне питання налагодження координації діяльності всіх підрозділів виконавчих органів влади, які забезпечують пересування автомобільними дорогами на території області.З такою ініціативою виступила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак під час обговорення у сесійному залі ситуації на дорогах через складні погодні умови.

Про це повідомляє пресслужба ЛОР, пише Dailylviv.

«Разом із профільною депутатською комісією необхідно всім причетним органам влади до забезпечення пересування автомобільними дорогами області розробити план-графік координації своєї діяльності у складних ситуаціях», - зауважила Ірина Гримак.

Крім того, голова облради наголосила, що ситуація, яка виникла на дорогах області у зв’язку з сильними снігопадами, не повинна повторитись в майбутньому.

«Сьогодні в діях відповідальних структур відсутня чітка логістика, внаслідок чого снігоочисна техніка Службою автомобільних доріг використовується неефективно.

Важливо забезпечити проїзд автошляхами державного значення. Але на виконання цього завдання була скерована техніка, яка мала б прибирати дороги місцевого значення. Люди, які живуть у віддалених селах, мали самі розчищати дороги, ніхто не прийшов їм на допомогу. Треба правильно організувати процес. На Львівщині працює багато організацій, які надають послуги з догляду за дорогами.

Службі автомобільних доріг варто було розробити план залучення таких підрядних організацій до виконання робіт в екстремальних умовах. Тоді б техніка, призначена для розчищення доріг місцевого значення, забезпечила їхнє розчищення», - зауважила Ірина Гримак.

У підсумку депутати Львівської облради визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною і звернулися до Державного агентства автомобільних доріг України щодо доцільності перебування на займаній посаді директора ДП «Львівський облавтодор». 

У Львівському облавтодорі виявили фінансові порушення на 11 млн грн

Поліцію зобов'язали вести відеофіксацію правопорушення і долучати її до протоколу

Карету швидкої допомоги до хворої буксирувала пожежна машина

Львівщина: призупинено проїзд для великогабаритного транспорту на усіх дорогах місцевого значення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів