Економіка (cтор. 853)

Фото для новини

13:10 25 березня 2015 р.

Наступного тижня на Львівщині відкриють Великодні ярмарки, де торгуватимуть за гуртовими цінами

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі ЛОДА, в нашій області будуть проведені Великодні ярмарки, де люди зможуть придбати продукти за нижчими цінами.

Економіка

Фото для новини

12:28 25 березня 2015 р.

Антимонопольний комітет зобов’язав найбільші торговельні мережі Львова знизити роздрібні ціни

Як повідомили в Антимонопольному комітеті України, вчора, 24 березня, ним надано обов’язкові для розгляду рекомендації 13 торговельним мережам стосовно вжиття заходів щодо зниження роздрібних цін до рівня, який існував до періоду підвищеного попиту на продовольчі товари.

Економіка

Фото для новини

10:18 25 березня 2015 р.

Замість Віктора Багрія директором «Львівського облавтодору» призначено Ярослава Ріхтера

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 24 березня наказом ВАТ «Державні автомобільні дороги» директора ДП «Львівський облавтодор» Віктора Багрія звільнено з займаної посади.

Економіка

Фото для новини

20:10 24 березня 2015 р.

Гірники «Львіввугілля» зупинили роботу через борги й збираються перекрити міжнародну трасу

Заступник гендиректора вугільного підприємства Олег Акімов повідомив у вівторок: «Шахтарі ДП «Львіввугілля» не вийшли на роботу через заборгованість перед ними по зарплаті, яка складає 190 мільйонів гривень».

Економіка

Фото для новини

17:05 23 березня 2015 р.

Обленерго розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання Львова через борги

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, припинено електропостачення адмінбудівлі та центральній диспетчерській службі водоканалу та хіміко-бактеріологічній лабораторії, яка здійснює щоденний контроль за якістю питної води у місті, й насосній станції «Броньова», внаслідок чого припинено водопостачання вулицям Стрийській (47-77), Скорини, Гашека та Максимовича.

Економіка

Фото для новини

16:58 23 березня 2015 р.

У Львові створили «робочу групу для ширшого вивчення питання» транспортних перевезень (оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР обговорили питання «Про скасування рішення виконавчого комітету від 10.03.2015 року №115».

Економіка

Фото для новини

15:58 23 березня 2015 р.

1 квітня у Львові стартує сезон відкритих літніх майданчиків

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Адміністративно-технічне управління» завчасно нагадує, що літні майданчики повинні встановлюватися згідно із затвердженим паспортом та відповідати погодженому у цьому паспорті проекту, а також мати договір оренди конструктивних елементів благоустрою.

Економіка

Фото для новини

15:25 23 березня 2015 р.

Шахтарі Львівщини домоглися 35 мільйонів гривень заборгованої їм заробітної плати (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олега Синютки запевнив сьогодні, 23 березня, «ми зробили усе можливе для того, щоб шахтарі отримали зарплату».

Економіка

Фото для новини

22:44 21 березня 2015 р.

Міжнародний аеропорт «Львів» отримає п'ятий рівень свободи, якщо усуне низку недоліків у своїй роботі

У Львові проходить виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань транспорту «Стан та перспективи розвитку транспортної інфраструктури Західного регіону України».

Економіка

Фото для новини

13:30 20 березня 2015 р.

У Львові лише 10 підприємств відповідають критеріям Програми сприяння розвитку товаровиробників міста

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сесія ЛМР затвердила перелік підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік.

Економіка

Фото для новини

11:32 20 березня 2015 р.

Очільник Львівщини запевняє, що в її торгових мережах матиме пріоритет місцевий товаровиробник

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Олег Синютка наголосив: «Ми повинні системно займатися тим, щоб наш товаровиробник відчував себе комфортно».

Економіка

Фото для новини

18:20 19 березня 2015 р.

У Львівській ОДА запевняють, що в області знижуються ціни на продукти харчування

У прес-службі ЛОДА повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «На сьогодні ситуація на споживчому ринку Львівської області стабілізована, а ціни на продукти поступові знижуються».

Економіка

Фото для новини

15:38 19 березня 2015 р.

Депутати ЛМР подолали чотири вето міського голови Львова, зокрема – щодо ухвали про МАФи

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, два з восьми питань порядку денного сесії ЛМР було вилучено з нього, а ще одне перенесено на її наступне засідання.

Економіка

Фото для новини

14:54 19 березня 2015 р.

Депутати Львівської міськради вилучили з порядку денного її сесії 12 питань і додатково включили 25

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 19 березня, на її пленарному засіданні не розглядатимуть низку земельних і майнових питань.

Економіка

Фото для новини

18:28 18 березня 2015 р.

1 квітня гаряча вода подорожчає в Україні на 55-57%, опалення – на 73% (відео)

Як повідомила в середу начальник управління економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку будівництва та ЖКГ Наталія Хоцяновська, тарифи на централізоване постачання гарячою водою для населення зростуть з 1 квітня 2015 року на 55-57%, а на опалення в середньому – на 73%.

Економіка