Об’їзну дорогу Городка, яка веде до пункту пропуску Шегині–Медика, ремонтують

12:51 24 травня 2022 р.

Фото до новини

Автомобільна дорога Довжанка – Черляни або ж об’їзна Городка є важливою транспортною артерією для області, адже нею щодня проїжджає значна кількість автотранспорту до міжнародного пункту пропуску Шегині–Медика.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Як наголошують у повідомленні, від початку повномасштабних воєнних дій на території України інтенсивність руху великогабаритного транспорту значно зросла.

Особливо це стосується тих доріг, які ведуть від міжнародних пунктів пропуску до обласного центру, адже зараз багато вантажівок перевозять гуманітарну допомогу для українців. У таких умовах дорожнє покриття швидко зношується, тож комунальники відновили ямковий ремонт на місцевих автошляхах.

Автомобільна дорога Довжанка – Черляни або ж об’їзна Городка є важливою транспортною артерією для області, адже нею щодня проїжджає значна кількість автотранспорту до міжнародного пункту пропуску Шегині–Медика. Для створення безпечного проїзду, в межах експлуатаційного утримання, дорожники ліквідовують аварійну ямковість на цьому напрямку. Належний проїзд забезпечуємо на важливих транспортних коридорах, аби гуманітарна допомога та всі необхідні вантажі були вчасно доставлені тим, хто потребує допомоги», – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Також він додав, що ямковий ремонт в області вже виконали на таких дорогах як Куликів – Великосілки, Київ-Чоп – Сколе, Львів – Сухоріччя, повертаючи на Лисиничі.

Між Зимною Водою і Холодновідкою на кільцевій дорозі Львова організували реверсивний рух транспорту

У Львові відновили реконструкцію вулиці Шевченка

Добудовують альтернативу кільцевій дорозі Львова для транзитного транспорту

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів