Новий міст на автомобільній дорозі Сокаль – Стоянів. Що зроблено

18:36 10 вересня 2024 р.

Фото до новини

Новий міст будують замість старого, який у 2019 році визнали непридатним для проїзду.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com

Новий міст будують замість старого, який у 2019 році визнали непридатним для проїзду.

Станом на сьогодні виконавець будівельних робіт здійснює підготовчі роботи для бетонування тротуарів. Триває монтаж карнизних блоків, встановлення закладних деталей, бортового каменю та влаштування гідроізоляції. Також тривають роботи з насипу берегоукріплень моста.

Після завершення цих робіт планується виконати роботи з асфальтування покриття мосту та підходів до нього, влаштування зовнішнього освітлення, металевого бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки та дорожніх знаків. 

Опісля будівництва нового мосту планується демонтаж наявного старого мосту.  Для цього вже розпочали влаштовувати спеціальні острівці.

«Міст через річку Західний Буг має велике значення для Сокальської громади, адже є важливим транспортним вузлом, який з'єднує різні частини міста та прилеглі райони. Не відремонтувати цей міст означає відрізати Сокальську громаду від автомобільного сполучення», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, міст в Сокалі, розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів. У 2019 році його визнали аварійним. У 2023 році розпочали будівельні роботи. Довжина нового мостового переходу 130 м. З урахуванням нових під’їздів - 414 м. Виконавець будівельних робіт: ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів