Нові можливості у системі «YouControl»

13:34 12 грудня 2019 р.

Фото до новини

Банківський «FinScore» дозволить перевірити надійність банків; чотири ризик-фактори із «BI ProZorro» свідчать про ризики у держзакупівлях; розділ «Перевірка СБУ» розкаже про дезертирів і «зрадників» у модулі Фізичних осіб.

YouControl розробив інноваційне рішення для виявлення реальних кінцевих бенефіціарних власників. А також інтегрувався з експертно-правовою системою “Expertus: Головбух” від MCFR та починає співпрацю з Українською Радою Бізнесу.

Ренкінг фінансової надійності з BankFinScore дозволяє за кілька кліків провести експрес-перевірку фінансової стійкості банків України, порівняти їхні позиції з іншими, а також відстежувати щоквартальні зміни. Доступний всім навіть без реєстрації.

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro, що свідчать про ризики, пов’язані із участю компаній у держзакупівлях. Їх можна знайти в експрес-аналізі та у розділі “Державні закупівлі”. 

Модуль YouControl “Фізичні особи” доповнений розділом “Перевірка СБУ”. Тепер ви можете дізнатися, чи фігурує людина в списках дезертирів або зрадила присязі.

Аналітики YouControl запропонували інноваційне рішення для виявлення реальних кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб. Його впровадження дозволить збільшити прозорість бізнес-середовища та зменшити рівень корупції в Україні.

Нагадаємо, що цього року Львівська міська рада збільшила видатки департаменту економічного розвитку на суму 40 тисяч гривень на оплату послуг з обслуговування програми «Youcontrol».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів